Är du intresserad av en valp från oss?

Hos oss på Jupi-Lis kennel tror vi på kvalitet före kvantitet. Därför har vi sällan valpar. Vi strävar efter att endast göra kombinationer  som uppfyller alla de höga krav vi ställer på avelsdjur och accepterar inte höga inavelsgrader, dåliga höfter/armbågar, dålig mentalitet, allergier eller andra tillkortakommanden hos de tilltänkta föräldradjuren.

Eftersom vi har dessa hårda krav på vår egen avel så innebär det också att vi varit tvungna att kassera tikar (och hanar) som från början sparats eller köpts in med tanke på framtida avel och då våra hundar först och främst är familjemedlemmar och inte avelsmaskiner och vi endast kan ha så många egna hundar hemma så har det inneburit att att vi bland har haft väldigt långa mellanrum mellan kullarna.

Vår ambition är att alltid finnas tillhands för våra valpköpare. Inte bara före valpköpet utan även efter och – om köparen så önskar – under hela hundens liv. Ingen fråga är för dum eller för svår och du kan alltid kontakta oss, oavsett anledning.

I gengäld förväntar vi oss att du behandlar din valp (och senare vuxna hund) som en fullfjädrad familjemedlem och ger din hund den tid, aktivering och sällskap den behöver för att utveckla och bibehålla en sund kropp och knopp och kan ni av någon anledning inte ha kvar er valp/hund så önskar vi att få den åter tillbaka till oss.

Vi vill att ni röntgar er valp vid 12-18 månaders ålder (höfter och armbågar) och deltar vid ett BPH vid 15-24 månaders ålder.

Vid leverans är valpen registrerad, avmaskad, vaccinerad, veterinärbesiktigad och har ett microchip för identifikation. Utöver detta är den även van vid katter och barn.

Du får också:

  • Registreringsbevis från SKK.
  • SKK’s köpeavtal.
  • 3-års dolda fel försäkring.
  • Foder för de första veckorna.
  • En fäll med “mammadoft” samt leksaker.
  • Ett års medlemskap i SRRS.
  • Livslång support från oss.

Fortfarande intresserad? Välkommen att kontakta oss för mer information och sedermera ett besök.